Uppdatering

 
Under denna veckan har vi hunnit med att flytta in i nya lägenheten och flyttstädat gamla lägenheten. Note to myself: Jag ska aldrig flytta igen. På sin höjd till ålderdomshemmet. För fy fan vad jobbigt det är att flytta. Tur för oss så har vi fått jättemycket hjälp av våra familjer. Dom är bäst!
Nu räknar jag med att det ta flera veckor att komma iordning med allting. Det är kaos här fortfarande men ett kontrollerat kaos.
 

Woow tyckte Sigrid

Vi har testat badkaret i nya lägenheten.
 
 

Livet på en pinne

Nackdelen med lägenheten är att vi har en jättestor altan men bara sol max 2 timmar tidigt på morgonen. Så nu är jag uppe när alla andra sover med en morgonkaffe och få min dagliga dos av D-vitamin. Med skadeglädje så tittar jag på några förskrämda studenters walk of shame. Ja vi har en studentkorridor några våningar över oss. Förmodligen en nackdel till..
 

Heja heja

Ännu enn liten paus i flyttandet. Kikade lite på Ironman. Folkfest i stan. När vi kom så hade deltagarna hållit på i tolv timmar! Imponerande.

Testa nya sängen

 

Fikapaus

Mormor och morfar kom med välbehövlig fika mitt i städningen av nya lägenheten. Möblerna har vi inte hämtat ännu så vi fick köra på flyttkartonger och brassestolar som köksmöbler. Det går ju bra det också.

Godkänd på BVC

Idag vägde jag 4614 g och var 57 cm lång så därför fick jag en stol som jag tycker är jätterolig att sitta i. Min första smakportion har jag fått idag också. Jag fick smaka på pappas kokosboll och senare lite coleslaw. Smaskens!

:(

Och så hände det som inte fick hända. Mitt i semester och framför allt mitt i flytten så får Hampus ryggskott. Katten blir magsjuk och bebis inne i en utvecklingsfas på det. Ska man skratta eller gråta?
 
 

Morgonstund har guld i mun

Frukost på Donken är så skoj tycker Sigrid
 
 
 
 

Semester-onsdag

Packade och körde lådor till lägenheten hela dagen så fram emot kvällen så tog vi en paus och bowlade med faster Julia och farbror Ludde. 
Sigrid första bowlingrunda
Vi sög något otroligt på bowling alla fyra. Vad hände lixom? 
Sigrid och Julia utvecklade något eget språk tillsammans. Dom två hade jätteroligt åt något som vi andra inte förstod ett skit av. 
Turen vände för Hampus och han lyckades få imponerande fem strikes.
Sen blev det fika och korv me brööö
 
 

Höst på ingång?

En snabbvisit vid sandskulpturena i Kalmarsundsparken. Det blev just ett snabbt besök för det blåste typ kuling. Brrr! Träffade farbror Kristoffer med familj och faster Julia som är hemma på besök ifrån huvudstan. 
 

Nybadad

 

Semestermood

Här kan man va.
På en bänk vid hamnen i Byxelkrok
 

Vackra Öland

Söndagsutflykt på ett av det finaste platserna jag vet nämligen Norra Öland. Här är vi på besök vid raukarna i Byarum som ligger så fint vid Kalmarsund och Blå Jungfrun. Sigrid var inte lika imponerad och sov den mesta tiden av besöket.
 
 

Besök på A world of dinosarus

 

......

Vi övar inför Stadsfesten.

Eriksberg

Vi tog en välbehövlig paus i flytten och begav oss ut på viltsafari på Nordens största safaripark Eriksberg. Vi såg kronvilt, dovvilt, vildsvin, mufflonfår, havsörn och slutligen visenter. Alla djuren hade ungar. Häftigt när en del av dem var framme vid bilen. Rekommenderas!
 

Det här med och välja tapeter

 

Lokalkändis

Idag är lilla beppen i tidningen. Så nu ska Barometern inhandlas.
 
 
 

RSS 2.0