Köpstopp

 
Blev modehuset i helgen och stan igår. Köpte toppar inför helgens bravader och en klänning som kommer vara the shit i vinter. Den var så snygg på! Nu ska jag in till stan igen. Dock inga klädersköp den här gången utan för en fika med Tina.
 
 

Tadaa

Jag har alltid undrat hur jag skulle se ut i en jumpsuit. Nu vet jag.
Med lite smink, high heels och ett stort halsband så. Tills dess fundera jag på om jag ska införskaffa en eller inte. Vad tycker ni?

Friluftsliv

Idag har vi varit på söndagsutflykt på Örarevet med Kristoffer, Tina och Alicia. En dos av frisk luft. grillning och trädklättring var en perfekt avslut på en för övrigt jättebra helg. Nu har jag laddat batterierna inför nästa veckas jobb.
 
 
 

Spooky

Ikväll firar vi Halloween här hemma. Vi har bäddat ner oss på golvet med levande ljus framför en skräckfilm. Jag gissar på att jag kommer att sitta och hålla för öronen halva filmen och sen inte kommer kunna sova i natt. Men jag hoppas att det är värt det :)
 

.....

 

När du får oväntat besök

Hannah gör så att den gamla Gevallia-reklamen får en helt ny innebörd. Men liemannen kommer även med bra saker såsom en väska och chokladmuffins. Just for me. Hon är bäst den där döden. Hon kan få komma och hämta mig precis när hon vill ;)
 
 

On stage

Hela Söderport svänger :)

I afton

Hänger med det elimenta bandet Miss Ellie and the Snapshots på Söderport. Vid elvatiden så äntra dom scenen. Detta får inte missas!

A frozen dream

Egentid när den är som bäst

See you true colors

Efter ett besök i Gräsgärde hos världens bästa morföräldrar så pryder dessa skönheter vårt vardagsrummet. Höstens färger har flyttat in tills oss och tur är väl det för denna veckan har det kännts väldigt grått. Det enda positiva med hösten all dess färgprakt!

Nytt här hemma

Dags för lite förändring i vardagsrummet

Våra dagar på Ronneby Brunn

 
 
 
 

Weekend!

Hej bloggen, har du saknat mig?
Efter en intensiv vecka  där vi varvat sjukdom med jobbmöten, arbetsinterjuver och svengelska så har vi äntligen landat på Ronneyby brunn. Här ska vi har det bra hela helgen. Total avslappning!
 

Tisdagshäng

Sådana här bilder hittar du i din telefonen om man lämnar den obevakad med Sanna i närheten. Lär man sig ingen hyfs i England? ;) Hela dagen har vi hängt hemma hos hennes föräldrar i Tvärskog, like old times. Hennes mamma bjöd på värsta söndagsmiddagen; stek och potatisgratäng. Mums!
Nu har vi lämnat av dom inne i stan och vi saknar dom redan!!!! 
Imorgon åker dom tillbaka till England och förhoppningsvis så kan vi snart åka och hälsa på dom.
 
 See you soon! Xxx

Finbesök från utlandet

Min bästa vän och hennes karl är på besök i Sverige. Äntligen! Det firade vi med picknick i slottsparken, en fika på stan och en runda på Ikea. Bästa söndagen på länge!
 
Inom en viss framtid så kommer det här blir vardagsmat. Lyxigt!
 

Biopremiär

Oj vilken vecka det har varit. För att fira att den äntligen är över så gick vi på premiären av Gone girl.
Jag älskar filmer med twister och den här var verkligen en bra psykologisk thriller. En stark fyra av fem i betyg från mig.
 
Handling
På Nick och Amy Dunnes femte bröllopsdag anmäler Nick sin fru saknad. Polisens utredning och en massiv mediacirkus drar igång och Nicks bild av ett lyckligt äktenskap blir allt mindre trovärdig. Det dröjer inte länge innan hans lögner och underliga beteende får alla att ställa sig den obehagliga frågan: har Nick Dunne mördat sin fru?
 
 
 

Varning!

Väck aldrig den katt som sover.....

RSS 2.0