Mästerkocken

Sigrid har fått sin mammas gamla leksaksspis som gammelmorfar gjorde till henne för 31 år sedan. Inte illa! Nu går varken föräldrar eller kramdjur hunriga här hemma.
 
 

Bläää...

Den har hållt sig borta i över 25 år men i tisdags så kom den. Den fruktade maginfluensan. Jag hoppas verkligen att resten av familjen klarar sig för det här önskar man inte ens sin värsta fiende. 
 
Jag mår INTE som jag förtjänar!
 

Kalas-helg

Vi har varit på kalas hela helgen. I lördags firade vi fars dag plus min pappas och morfars födelsedagar. Sigrid ville som vanligt inte vara still på ett enda kort. Vi måste lära oss att bli både snabbare och bättre med kameran. 
På söndagen så firade vi Sigrids kusin Ellen. Så då var det barnkalas för hela slanten. 
 
 

Fars dag

Såklart har Sigrid har firat sin pappa.

Filmtips

Vi har en tradition varje år att under Alla Helgonahelgen tända en massa ljus och mysa ner oss på golvet framför några skräckfilmer. I år blev det dessa två:
 
Båda två var lite annolunda emot var skräckisar brukar vara.
Den ena var väldigt vackert filmad och den gick mera åt thrillerhållet med en stänk av mystik. Den andra låg åt mer det samhällskritiska hållet. Jag hoppade inte högt utav någon av dem men obehaget smög sig sakta på och det är mera skrämmande än billiga jumpscare.
Jag kan rekommendera båda filmerna. Läs mera om dem här:
 

Alla helgona


Efterlängtade fredag

Idag har det varit en riktigt bra dag. Jag har arbetstidsförkortning på jobbet så jobbade endast tre ynka timmar på morgonen. Efter det så kom jag äntligen iväg till gymmet efter en tids frånvaro pga sjukdom. Körde ett jättebra och tungt pass. Det verkar som att min träningslusten återvänt. Jippi, vad jag har saknat den! När jag sen cyklar hem i det underbara höstvädret så kommer jag till ett övergångställe och sakta in cyklen för att det kommer en bil. Tanten i bilen bromsar in och vinkar över mig. Tack tack tänker jag och börjar att cykla över. Då slänger sig kärringen på tutan och hennes gubbe som sitter bredvid hötter med näven åt mig. Under en milisekund så hade jag lätt kunnat kallblodigt mörda båda två och sen skyllt på PMS eller solen i ögonen......................daaaaaaah!
 
Blev min dag förstörd?
Nej, men man kan ju fråga sig vad fan det är för fel på folk??!! 
 
 
 
 

RSS 2.0