Lyxproblem

Mitt hår och mina naglar älskar sommaren och ju högre temperatur dessto bättre. De växer som ogräs just nu. Fast jag ammar och ska tappa hår så har jag världens hårsvall och naglarna skulle jag behöva klippa varje dag i stort sett. Jag älskar sommaren, man får t om trevligare problem då.
 
 
 
 

Midsommarhelgen

Midsommarhelgen har bjudit på en ordentlig värmebölja.
Vi firade midsommar i Ljungbyholm med traditionell mat, klä midsommarstången och dans.
På midsommardagen så var man som sig bör på Öland. Promenerade lite i Färjestans hamn.
På söndagen så bjöds det på kalas i Gräsgärde. Vi försökte oss på att ta släktkort. Första på födelsedagsbarnet och alla hennes barnbarn och barnbarns barn.
Sen med mormor och morfar och alla barn, barnbarn och en del av barnbarns barnen. Att få alla att titta åt samma håll eller överhuvudtaget att titta alls är helt omöjligt.
 
 
 
 
 

Glad Midsommar Önskar Vi

 

Nivån på internet

 

Nytt i gaderoben

Jag är som ett barn på julafton för idag kom de första paketet efter min nätshoppning. Båda klänningarna satt som en smäck. Men den mintgröna hade en pytteliten fläck. Jag undrar om man vågar sända den i retur eller ej? Skulle vara tråkigt om den inte fanns kvar i min storlek.....det tål att tänkas på. Nu väntar jag med spänning på mitt H&M paket.

Testing testing

Idag vågade jag mig på att leka lite med nya kameran. Sigrid fick vara fotmodell när hon lekte i babygymmet.
Hon var väldigt fundersam över kameran...
 
 
 
 
 

Nätshopping

 
Den här mamman behöver uppdatera sin gaderob. Nu är det rea både på H&M och Nelly. Men med handen på hjärtat så slutar det nog med att jag beställer hem barnkläder istället :)
 

Badtime

 
 
 

10 saker du ALDRIG ska säga till en gravid kvinna

 
1. Tjockis!
 
Varför? Varför? Varför säger folk så? Ska det vara roligt? Det är det absolut inte. Så bara lägg av. Denna mage innehåller faktiskt en bebis, ja och kanske en precis lagom mängd popcorn, glass och choklad. Men mestadels bebis. Så det så.

2. Jag hoppas du får en bättre förlossning än vad jag hade... [infoga valfri plågsam förlossningsberättelse här]

Ja, det är verkligen jätteuppmuntrande för mig att höra om en hemsk förlossning som din systers-frisörs-hundvakts-tremänning hade för en miljard år sedan. Thank you for sharing. 

3. OMG vad stor du är! Är du säker på att det bara är en?

Ja, jag är säker. Nej, jag tror inte att de hade fel. Ja, det är förstås fullt möjligt att det endast var ett barn som syntes på ultraljudet men att det egentligen ligger en hel drös med små bebisar därinne. Högst sannolikt. Absolut. 

4. Är du inte rädd för att spricka när du föder? Jag känner en som känner en och hon sprack hela vägen från Ystad till Haparanda.


Jag var faktiskt inte så orolig förrän du tog upp det, men nu kan jag inte sluta att tänka på det. Tack för denna uppfriskande pratstund random person på gatan. 

5. Eeeeh..? Ska du verkligen äta det där?

Eeeeeh..? Det ska du verkligen skita i. Min mun, mitt val. Det är inte som att jag tar några crazy svampar från Amsterdam. Det är en chokladkaka. Låt mig och mitt bakverk ha lite kvalitetstid tillsammans!

6. Hur många kilo har du gått upp?

Hur ofta ligger du med din partner? Vilken ställning tycker du bäst om? Känns detta som högintressant information att dela? No? Då kanske du helt enkelt ska ta och dra tillbaka din lilla fråga så låter vi vissa grejer helt enkelt vara osagda. Spanks. 

7. 
Meh, har du inte fött än?

Jo, jag gjorde det. Förra veckan. Men batteriet tog slut i videokameran så vi bestämde oss för att stoppa tillbaka det lilla knytet och göra om allt det roliga en gång till så att vi skulle få med det hela på film. Inga konstigheter. 

8. Du ser trött ut.

Tycker du? Tack för informationen. Det värmer verkligen i hjärtat och får mig att stråla med all gravidlyster jag bara kan framkalla.  

9. Ska du amma? Du vet väl...

Mmmm, jätteintressant. Kan du skriva ihop all denna information i ett mejl till mig? Då kan jag skriva ut det, highlight:a de göttigaste delarna och läsa det flera gånger om och om igen.  

10. 
Din kropp kommer aldrig att bli densamma igen.

Perfekt. Denna grymma kroppshydda håller precis på att husera ett annat liv. Hur fantastiskt är inte det? Hurra, hurra för kvinnokroppen och allt amazing som den kan göra. 

 


Grattis igen!

 
 
För andra året i rad så blev mitt Kalmar årets sommarstad. Vilket inte förvånar mig. Kalmar är underbart på sommaren. Det finns nåt för alla, nära till allt. I love my hometown ♥ 

Sett i tvättstugan

Allvarligt???!!!
Vad glad jag är att vi ska flytta...

Sigrid

Med risk för att vara en smula partisk så tycker jag att vi har fått en av de sötaste bebisarna i världen ♥

Grattis Sverige på din dag

 
Sveriges nationaldag och vad gör jag då?
Jo jag käkade en brunch på Ikea och tog sen med mig hela familjen för att shoppa möbler till nya lägenheten. Ju flera som smakråd dessto bättre. En soffa och en vardagsrumsmatta blev det. Inte illa pinkat! Mindre skoj att betala kalaset dock. Men så mycket tid man tillbringa i hemmet så är det helt klart värt att lägga ut en de pengar på det. Mitt hem min borg!

RSS 2.0