Inför lata dagar

Nu har jag laddat upp inför våren och sommaren. Gör som jag precis har gjort:
 
Sommardrink
 
Ingredienser

75 cl vodka
4 citroner
1 burk kokosmjölk
4 dl juicekoncentrat (ananas/apelsin eller exotisk nektar)


Pressa citronerna. Blanda allt i en 2-liters glassburk eller liknande. Lägg i frysen ca 1 dygn. Blir lite som lös sorbet.

Klicka upp i höga glas och häll på fruktsoda eller Sprite
Serveras med sugrör då drinken blir ganska "skummig".

 

Jag gjorde lite annolunda idag eftersom inte alla ingredienserna fanns i affären. Testade med FUN Light Tropical fruits och sånhär redan pressad citron. Vi får ser hur det går ;)


....


Yummi

Såhär dagen efter så blir det söndagsmys med Ben & Jerry och Gordon Ramsey på tv:en

Mitt nya extrajobb

Vi bandfruarna sålde skivor för glatta livet
Superminglaren Millan hjälpte också till, på sitt alldeles egna sätt ;)

På scen

Miss Ellie and the Snapshots på scen
Som alltid så bjöd dom på bra ös

Backstage

Jag i logen
Blev totalt kaos när alla åtta skulle klä om samt äta i logen samtidigt
Man tager vad man haver tyckte Johan när alla alla bestick tog slut så körde han på en osthyvel.
Korridoren utanför logerna förvandlades till en pianobar
Boogie woogie
Logehäng med Miss Ellie and the Snapshots

Nybro crusing

Foto: Julia Frid
Bandet spelade några låtar på torget i Nybro på dagen.
Rock n roll 
Grabbarna redo för nästa destination - Kristallen

Fy fan vad jag är bra!

 
Efter en lång och hård sjukdom på två veckor så var jag idag tillbaka på gymmet efter 2 ½ veckas frånvaro. Gud vad jag har saknat adrialinkicken man får efter ett hårt träningpass. Nu är man fit for fight igen. Wohoooo!
 
P.S Det här är första bilden jag vågat lägga upp i bloggen på min kropp. Folk är så jävla kritiska! Men nu skiter jag i vad andra säger! Jag är stolt över mig själv och vad jag lyckats åstakomma och det är det enda som i slutändan betyder någonting. D.S

:)

Om man är en försummad flickvän så får man choklad och parfym av pojkvännen.

All that I all can se is just a yellow lemon tree

Efter jobbet så blev det lite altanhäng med katterna. Med mig ut så hade jag en av Lokas nyheter. Efter att har sett de nya smakerna Likes old school på diverse bloggar och instagramfoton så blev det idag min tur att testa på en av smakerna. Nyfiken som jag är. Tyckte chokladshake och jordgubbsglass lät läskigt så jag chansade på citronpajen. Så vad tyckte jag? Mer än halva upplevelsen var lukten. Den luktade verkligen amerikansk lemon pie, mums! Det kändes som att lukten lurades att drycken smakade mera än vad den egentligen gjorde. När jag höll för näsan och drack så var smaken som en loka citron kanske en aning sötare. Men det kändes friskt och lite roligt så jag kommer nog att köpa den flera gånger nu till sommaren.

Street Art 3D

Riktigt häftigt!
Sök på google för flera konstverk, det finns massor. Både inspirerande och roligt.

Tidsfördriv

Jag har helt fastnat för denna appen som den frågesportsnörd som jag är. Någon mer som också spelar det? missMallan heter jag där om någon har lust?
 

Strömavbrott


Life is a flower

Min porslinsblomma har fått fnatt och tokblomma i mitt badrum. Tjugoen blomklasar har jag räknat det till. Sambon kallar den kissblomman för doften den sänder ut på kvällar och nätter påminner rätt mycket om just urin. Hahahaha. Kul med så mycket blommor det är nog inte bara jag som älskar vårsolen :)

Hmmm?

Vi skulle köpa ett par skor till mig och ändå sitter jag här utanför provrummen på Jack & Jones och väntar på att sambon ska prova kläder. Hur hamnade vi här?

Se hit!

Vill du föra en jävla massa liv och irritera din omgivning så har jag den rätta saken för dig. En kazaoo, liten och behändig som passar perfekt i byxfickan. Kan då snabbt och smidigt plockas upp närhelst du vill vara en pain in the ass. Passar lika bra till plåga dina grannar med som att testa dina nära och käras tålamod! Först till kvarn är det som gäller!

På besök i Ljungbyholm

ÄNTLIGEN! Efter att har kört omkring med säkert Kalmars skitigaste bil ett bra tag så har vi nu en nytvättad och städad bil.
Halelluja moment!
Sambons projekt är klart. Ett förstärkarcase inför sommarens turne. Vi har varit riktigt effektiva idag.
High five!

I'm walking on sunshineeeeee, wihoo

Egopoose och vår
 

Var är Sigge?


Dagens sanning!


Torsdag

Det enda jag kan tänka på nu när jag är sjuk är att jag verkligen vill till gymet och träna. Min kropp skriker efter att få lyfta lite skrot och komma i trim igen. Nu känner jag mig bara som en urkramad disktrasa  i kroppen och det känns som jag aldrig kommer att blir frisk *suck* 
Jag inser ju att gymet inte är någon bra ide när jag fick släpa mig i genom jobbdagen, satan vilken seg sjukdom jag åkt på. Efter jobbet så tog jag och pappa varsin glass ifrån Donken och njöt av våren. När man sitter i en bil så märker man inte den kalla blåsten ;)

Wohooooo!

Jag är feberfri för första gången på en vecka. Det måste ju betyda att jag är på bättringsvägen. Hoppas bara att min dumma kropp kan förstår att den är det! Imorgon så måste jag tillbaka till jobbet.......hur nu detta ska gå?
 
HJÄLP!

Ljusglimtar i vardagen

Min vän Johan var och handlade på ICA Almers i Färjestan och skickade den här bilden till mig.
Kan ni tänka er jag har en alldeles egen mjölk. Det går bra nu :)

Mat för en sjukling

Lyxsoppa och nybakad scones
 

I sista minuten

Hejdå vinterdäck. Välkommen sommardäck. Tur att man har en händig karl som fixar det. Nu ska bara bilen tvättas och städas också. Om jag är frisk idag? Nopp inte det minsta så därför får tvätten vänta.

Livsnödvändigt

Min älskade fästman har fått köra i skytteltrafik till apoteket i flera dagar. Hade jag inte haft honom så hade jag nog varit död nu - MINST!
Om jag är på bättringsvägen? Nja, jag säger JA medans min kropp säger ett bestämt NEJ

Hejdå världen!

Det var ingen vanlig förkylning jag åkt på utan någon sorts influensa, en envisa sådan, och efter att har gått till bättre så har det gått tillbaka till de sämre. Därför den dåliga aktiviteten på bloggen. Så nu stänger jag av mobilen och världen ett tag och börjar fokusera på att bli frisk. Kan ändå inte tänka en klar tanke just nu. 
DISCONNECT!
 
P.S Dyker kanske upp något tidsinställt inlägg så ni inte får det allt för tråkigt medans jag är sängliggande.D.S

Bantningstips

Vill du blir av med några kilon? Se då till att bli ordentligt sjuk och sängliggandes och vips så försvinner de där irreterande extrakilona från vågen. Kan du tänka dig, du behöver inte träna någonting. Bra va? ;)
 
 

Dagens status


Picknick i vårsolen

Mackor ifrån Lotsen och en eftermiddag med mycket skratt, kärlek och tjejsnack. Jag älskar dessa tjejer, tack för att ni är såna fina vänner ♥
 
Friendship is just a word, but my girls give it a meaning

Filmtips

The Imposter, vilken film/dokumentär! 
Den handlar om den sanna historien om fallet med Nicholas Barclay från Texas som försvinner i juni 1994. Tre år senare så får familjen ett telefonssamtal ifrån Spanien där polisen påstår sig har hittat deras försvunne son.Vi får höra både medlemmar i  Nicholas familj, FBI-agenter, en privatdetektiv och bedragaren, en ung man ifrån Frankrike, själv berätta sina versioner av vad som hände.
 
Man häpnar, så se den!
 

Just saying

Enligt kapitel 15 §paragraf 12 i förfests-balken, tillfaller all kvarlämnad dryck ägaren av lägenheten där sagda förfest tidigare ägt rum. Såvida inte den förre innehavaren av sagda dryck hävdar äganderätt inom två dygn (48 timmar).

Tidsmaskin?

Gick in i  duschen som en neandertalare och kom ut som en homo sapiens. 
It´s magic!

Fucka ur på Oleary´s


Jag la bara upp de rumsrena bilderna. Hela min mobiltelefon var fylld med minst sagt skumma bilder. Hahahaha! Helgalen kväll, verkligen. Tack alla inblandade! Stor blöt puss till er!

Förfest i Funkytown

We got the world
Nu kör vi
Dah Girls
Dah Boys
Några snapsar senare......

TYSTNAD TAGNING!

Filminspelning pågår på Röda Gatan
Parodi på Paranormal Activity
Jag var nöjd eftersom min scen innehöll en kniv, som jag fick använda. Mohahahaha ;)

Bill och Bull

Världens bästa Sanna är hemma i Sverige igen och ordningen är återställd. Allt är som det ska vara. Det är som om vi aldrig varit ifrån varandra. Nu ska vi snacka lite skit, käka och sen dra vi vidare till Millan.
Livet är bra ♥

Marlenedagen

 
Idag har jag blivit uppvaktad med blommor och choklad. Tack fina sambo du vet vad en flicka behöver ;)

God morgon

...och idag skulle jag åt fel håll - pust!

Awkward moment!

Ett tips till er som är som jag och lätt bli generade. Lyssna inte på Femtio nyanser av honom som ljudbok när du tränar på gymet. Det blev fnissigt, generade, olustigt och men framför allt kändes det som om alla kunde höra vad jag lyssnade på, hahahaha.
Nej aldrig igen! 

Altanhäng

Jag trotsar snön genom att hänga på altanen och ha det riktigt bra i solen. Temperaturen är rätt behaglig och det är nästan helt vindstilla vid väggen. Jag har en ljudbok i öronen och en redbull bredvid. Sämre kan man ju ha det ;)

Annandag påsk

Väska Gina tricot, solglasögon Cubus
 
Har varit på Modehuset och löst in ett presentkort. Trevligt med lite shoppping sista dagen på långledigheten. Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen och här hemma blir det lite nya rutiner eftersom nu är det inte bara jag som ska iväg och jobba utan även sambon också. Det går bra nu ;)

RSS 2.0