Ont ont ont

Att det ska vara så svårt att får utskrivetltie mr antibiotika utav läkaren.....om infektionen är kvar så är det klart att han måste det Blir så jävla less, har ont som en gnu *snyft* Kommer ändå sluta med att dom måste fixa det, varför inte med en gång. Är inne på snart den fjäder veckan....................bläääää fy fan. Jag ska stämma dom om det går så långt som till blodförgiftning eller nåt skit emd njurarna......bläää......sorry är bara allmänt sur. men i helgen ska jag festa....har varit nykter i typ 7-8 veckor. Bäst jag sluta skriva nu är bara grinig.

Ska till syrran nu och fira våffeldagen. Mums :P

Lördagmorgon



Fick hem det här igår så det kommer att spelas en del framöver.....men har inte hunnit ännu :P
Idag ska vi meka med den lille bilen.....hoppas att det går bra *håller tummarna* Har hört att det ska bli jättefint väder ute idag, den sista på ett tag nu. Härligt o vara ute i solen får man väl tänka, för meka är aldrig kul.

aja nu ska ajg gå o hoppa lite på Hampus


Har vårkänslor föresten och det är lovely....hur länge det nu vara <3

Torsdag....frukostproblem

Nej Marlene ballerinakex och citronjucie är ingen frukost......nej det spela ingen roll att du äter det på morgonen, det är ingen frukost iaf.....nähä suck........våren är påväg iaf och nu ska jag snart iväg och träna :D

Idag fyller förresten min svåger 25 år, grattis till honom. Ska på kalas där ikväll.

Blogg blogg

Jag kan få dig när du vill.....

Det är tydligen inte bara jag som har humörsvägningar. Skumt att vi är så lika, synd att det bara är emd våra dåliga egenskaper. Life sucks......om jag tillåter det att göra det. Men Sanna kommer hem om mindre än en vecka, längtar!
Jag behöver en normal människa i min närhet....inte alla dessa konstiga.
Ska träna med Hannah imorrn.....duktig jag är :D


lite blogg på en måndagsmorgonen

Yttligare en ofrivilligt ledig dag.......jag har ca 10 veckor kvar tills jag ska börjar jobba igen. Men jag får göra det bästa utav situationen och hoppas att det kommer att blir en toppen vår med massor med sol :) ska ser till och träna massor med Sanna och Hannah, luncha med pojkarna och träffa lillasyster lite. Hoppas det kommer att hålla mig lite upptagen.

Sen med våren kommer ju alla fester och annat skoj, så det kommer bli skitbra. Detta kan jag behöva eftersom jag just nu befinner mig i en livskris. Vill inte att detta ska sänka mig för mycket så ska hålla mig sysselsatt. Som tur är så har jag dom bästa nära och kära som finns. Varje gång jag faller så tvinga dom mig och resa på mig igen och orkar jag inte resa mig så bär som upp mig och gör mig fit for foght igen. Jag förtjänar dom inte, men jag är glad att dom väljer att vara mina vänner.

Jag är på tok för naiv, men det ska jag från och med nu sluta upp med och vara!!!! Jag trodde att jag var speciell för dig, men det var jag tydligen inte. Du tror att du kan göra som du vill och det kan man nog göra med dom flesta men som jag sa; JAG ÄR SPECIELL!  Marlene är ingen man kan leka med. Lika bra att du lär dig det.
Jag är värd det bästa!!!!

<3

Hampus, Sanna, Hannah, lillasyrran och så ni andra killkompisar, ni är dom bästa <3


Sanna, kom hem!






Jag saknar dig min älskade vän. Allt är fuck up när du inte är hos mig

RSS 2.0