På besök

Elton prova katternas klopelare. Han är imponerad. Det är inte katterna!
 

Å så var vi här igen

Ullared här kommer jag.
Undan eller kull!

What the f**k?

OMG!
Jisses vilken stressig film vi just sett; Mad Max Fury Road. Snyggt gjord absolut men jag missade säkert 50 % av filmen för den var så stimmig. Filmen började mitt i ett kaos och sen fortsatte den så i två timmar. Kan det vara så att jag blivit gammal? Knarkat för lite? För den här filmen liknar  en hjärtattack, panikångest eller att gå rakt in i en vägg........
Betyg? 
Ja det får jag återkomma med när jag återhämtat mig och min puls har gått ner.

Thoose summernights

Kryptonit på Superhjältefesten på Ryabacken.
 

Fredagshäng

En dag med mina föräldrar. Marknad, äventyrsgolf och tvårätters på Table 20. Bra dag! Jag älskar semester.
 
 

När man vänta på nåt gott

Torsdagen bestod mest av städning och annat tråkigt. Tydligen måste man göra sånt på semestern också?!! Men på eftermiddagen så kom Sanna och Teila på besök och då blev genast dagen mycket roligare. Det är sån skillnad att ha sin bästa vän hemma i Sverige och bara kunna åka och hälsa på eller ta en kaffe hursom helst. Men bara inom några månader så kommer det här lyxet vara våran vardag. Det har jag väntat på i nämre bestämt fem år. 
 

I wanna fly away

En dag på Flygplans museumet i Linköping. Blandad kvalite på bilderna. Mycket pga ljuset och en del måste vi skylla på att Hampus testade selfiesticken. Utställningen om DC3:an var dagens favorit. 
 

But first let me take a selfie

 
Vi har köpt en selfiestick inför sommarens äventyr.
Skittöntigt men väldigt skoj!

Grå tisdag

 
Riktigt ruggit höstväder ute vilket i sig betyder shoppingdag.
Fyndade rätt rejält på rean och det gör mig glad som den shopaholic som jag är. Tyvärr så dog den glädjen när min väska ramlade i golvet i en provhytt och min mobilskärm sprack. Jävla skit! Sprickorna spred sig över hela skärmen. Usch vad arg jag är!
 
 

Måndag

Idag hänger vi på landet, nämare bestämt i Gräsgärde, med Elton och hans entourage. Vädret har drabbats av en släng av schizofreni men annars så har vi det oförskämt bra.
 

Helgen med stort H

Vilken helg jag ahr haft. Fullt ös ifrån fredag till söndag. Så vad har jag då gjort?
I fredags hade jag och Tina tjejkväll. Kvällen började hemma hos mig och slutade på Satan i Gatan. Käkade Fish n chips, riktigt gott. Dagen efter var vi båda bakfull fast vi kört alkoholfritt hela kvällen. Hahahaha :)
På lördagen så hade Roxette Sverige-premiär i Kalmar. Klart man måste gå. Folkfest! Dansade till nostalgiska hits i natten. Jag och resten av stans befolkning.
På söndagen var det dags för den årliga grillfesten i Ljungbyholm hos svärfar och Åsa.Det bjöds på god mat och trevlig sällskap. Den traditonella gruppbilden klarade vi av galant. 

These boots a made for walking

Tröttnade på att sitta hemma medans sambon jobbar så jag tog mig en powerwalk i sommar Kalmar. Värmen är tillbaka. Svettigt!
Hamnade vid slottet. Jag och en massa tyska turister. 
Vid slottet hade jag en dejt med finaste Elton. Som inte kan vara still på kort. Bushund! Ja, det var den dagen. Semesterns första vecka har bara flygit iväg. 
 

Hjärnkoll i Borgholm

Vi har skoj som dom små barnen vi fortfarande är. 
 
 

Första semesterdagen

Jag inleder min semester med pannkaksfrukost. Bara för att jag kan. Så vad händer för spännande idag? Jo snart är det jag som beger mig upp till Borgholm med några vänner. Tyvärr kom regnet men det får vi försöka ändra på ;) Öland here we come.

Because I’m worth it

Släpp fångarna loss!
Och så kom den min sista jobbdag innan friheten.Som jag har längtat.Äntligen är min semester här. Just nu skiter jag i att det svenska sommarvädret och mycket annat motarbeta mig. För nu har jag 5 veckors ledighet som bara är mina! Välkommen sovmorgon, god mat, ljumna nätter, färglada drinkar, uteseveringar och nya platser att upptäcka.
 
Fem veckors frihet! Haleluja!
 

Biokväll

Ikväll har vi äntligen sett Jurassic World. Filmen var ungefär som jag hade väntat, en helt godkänd blockbuster som gör sig bäst på en bioduk. Man kommer aldrig uppleva den där banbrytande känslan som den första filmen från 1993 och det är bara att inser fakta att man 2015 inte bli lika imponerad av datoranimerade dinosaurier längre. Men hur mycket man än genmanipulera dinosuarierna för att dom ska bli större, snabbare, farligare och framför allt ha mer tänder så kommer ändå alltid Tyrannosarus Rex var den som får mig att rysa. Därför gillar jag blinkningarna i slutet till den första filmen då T. Rex får vara med på ett hörn. 
Filmen har en massa luckor, såklart, och varför barnanpassa man en sån här film? Känns lite Disney över det hela stundtals. Men i det stora hela så rekommendera jag filmen. Den är näst bäst i serien, den första ligger fortfarande obesegrad.
 
P.S Nästa gång jag gå på bio så ska jag hyra en biosalong för mig själv. Folk är ju för fan dumma i huvudet. Biohyfs någon? D.S

Kusinkalas

I lördags så var det grillkväll med alla kusinerna och respektive. Det blev på liv och död när vi började spela musikquiz, kubb och konfotboll. Vinnarskalle verkar gå i släkten. Himlans trevligt var det. Hoppas på en minst lika trevlig afton nästa år.
 
 
 

Hello sunshine!

Godmorgon världen!
Idag börjar jag min dag med ett glas med svalkande iskaffe. Passar fint i högsommarvärmen. Om ni också skulle bli sugna så delar jag gärna med mig av hur jag gjort.
Lätt som en plätt. Ha det bra i sommarvärmen. 
 
 

Middag för två

Dejt på Satan i Gatan med min karl. Skitsamma om solen inte vill visa sig. Vi har det skitmysigt och maten är to die for. Till efträtt så blir det lösgodis från Hemmakväll. Avundsjuka?

RSS 2.0