SJUK SJUKARE SJUKAST = JAG!



Då var det dags för min årliga influensa/förkylning. Blir sjuk en gång om året och det vekar som det infaller nu. fy fan vad tråkigt det är och inte orkar göra någonting........r så uttråkad. Har vänner jag vill träffa, tusen rrende att uträtta och massa andra måsten. Om man ändå orkade läsa en bok eller liknande men inte......ska bli tablettmissbruckare tror jag.
Så där nu har jag nog gnällt klart för idag, Hampus går inte på att jag är döende och jag tror inte ni gör det heller. Hihihihi :) Men jävligt synd är det om mig iaf......så det så!

Happy birthday to me

Jag har hunnit fylla år, fan jag är redan 25!!!! Och livet leker? Halvvgs till femtio....


Men kan inte annat än att säga att min födelsedagshelg har varit kanon. Släkten och dom allra närmaste var och firade mig på fredagen på min födelsedag och dagen efter så hade jag för resten av vännerna. Förfest med dom bästa :D Lite roligt var det när dom fick hela KM/Sebven och resa sig upp och sjunga Ja mår hon leva för mig, hahahaha




Dagarna och veckorna bara springer iväg. Mest av allt tycker jag om att spendera dom med min älskade sambo Hampus, min bättre hälft Sanna  och mina favoriter Hannah och Tommy. det är dom som gör livet värt att leva.
It´s a hard life......men vad fan, jag klara allt......eller?

På fredag och lördag ska jag jag jobba iaf, konstnatten och skördefesten på öland, kom gärna och hälsa på i höstmökret ;) 


http://www.himmelsbergamuseum.com/


Puss på er alla :D

Underbara helg

 

Nu har jag jobbat klart för säsongen, om man inte räknar med ett inhopp på skördefesten, så då avslutade vi tjejer som jobbat på Himmelsberga med en liten personalfest hemma hos Hannah i hennes nya lägenhet. fredagsmys :) dagen efter så hade Hampus och jag en roadtrip till underbara Komården. Lovely <3 Kanonhelg verkligen!

P.S Idag tog världens-bästa-Sanna körkort, I like D.S

RSS 2.0