Hej måndag!

Totalt kaos i lägenheten. Det ser verkligen ut som jag och Hampus medverkar i tvprogrammet Maniska samlare. Men förhoppningsvis så blir vi klara ikväll med att sätta ihop de nya möblerna. Igår var en riktigt rysare när ingenting ville passa. Nya tag idag! Tills dess så efterlyses någonstans att laga mat och framför allt att sitta ner och äta maten. 
 
 

On top of the world

Vi håller på att riva hyllan i vardagsrummet. Ville ska självklart vara med på ett hörn. Så högt upp som möjligt! Tur för honom att han har nio liv för snart rycker nog ett om han inte är försiktigare.....
 

Lördagsmys

Jag kan det här med räksallad. 
 

Skördefesten 2013

Igår kväll så skördefestade vi med Billy och Millan på ön. En rätt misslyckad sådan om man ser till attt alla ljusshower vi var på fick ställas in pga blåsten. Men jag hade väldans trevligt. 
Viking i Köpingsvik
Första parkett på Fångad av en stormvind
Kissepaus i Narnia
Ölands djurpark by night
Pumpor på Eriksöres bygata
 
 
 

Return to Narnia

 

Äntligen fredag

Med hög volym i lurarna så rockar jag järnet på jobbet. Tur för mig att ingen annan är vaken vid den här tiden och bevittna spektaklet. Jag gör som i förgående inlägg; dansar som om ingen ser.
 

Yes yes

 

En ledtråd

Någon som har en aning om vad jag ska äta idag?  
Inte alls uppebart antar jag. Hahahahaha!
 

Faster harder

 
Idag på gymet så har jag testat min födelsedagspresent. Ett sportarmband att lägga mobilen i när man tränar. Jag har tidigare ägt andra såna med kardborreband som bara gå upp när musklerna späns, helt väderlöst, men denna var som en strumpa man trädde på så den satt följdsam och bra på armen. Extra plus var att den hade en lucka som gick att stänga över mobilen så den inte ramlade ut. Toppbetyg ifrån mig. 
 
 

Tips från coachen

För er som gillar Holiday-dipen ifrån Estrella så har dem nu lanserat chips med Holiday-smak. Vi testade dom igår kväll. Dem smakade precis som dipen. Rekommenderas verkligen!
 

Nytt i vardagsrummet

Nya soffbordet. Katten ingick i priset. Ni kommer att få se mera bilder när de nya tvmöblerna kommer. Dom levereras förhoppningsvis nu i veckan. 

Höst?

Sista dagen för i år som det går att sola på altanen?
Hoppas inte!
 

Söndagsshopping

Det blev en tripp bort till Ikea och Modehuset. Vi skulle handla ett par leggins till mig.Vi kom hem med en jacka till Hampus istället. Det händer varje gång vi egentligen ska handla till mig!
Sprang på mina föräldrar så vi tog en lunch uppe på En trappa upp. Smarrigt!
 

Outfits ;)

När Hampus tar outfitbilder så blir det suddigt.
Såhär ska det gå till ju

Flower power

När man fyller år så får man blommor :)
 

Dagens Egoboost!

 

Bon appetit!

Idag blir det ett försenat födelsedagskalas för mig. Snart kommer gästerna och som ni ser på bilden så vankas det smörgårstårta. Jag är riktigt sugen men har lyckas hålla mig ifrån att ta en tugga i kanten. Men de tär knappt....

My birthday

Såhär bra hade jag det när jag kom hem ifrån jobbet :)

Happy birthday to me

Den här fick jag av Millan. Vädigt passande, hahahaha.
Trots att det är min födelsedag så ska jag jobba dubbla pass på jobbet. It´s sucks! Min älskade sambo och jag ska försöka hinna fira lite ikväll med plankstek och present. Så jag ser fram emot kvällen. Men först så ska jag iväg och jobba dagens andra arbetspass. 
 
P.S Till min stora glädje så har jag fått höra mina två bästa vänners röster idag. en födelsedagspresent i världsklass. Båda två har flyttat långt bort ifrån mig så vi kan inte träffas så ofta som vi vill. Så ingen kan vara gladare än jag :) D.S 
 
 

Sugen på att sluta jobbet älskling?

Den här damp precis ner i brevlådan och ni kan ju gissa att min sambo väntat på denna. Var tvungen att skicka ett mms till honom. Jag tror att hans jobbadag kommer att kännas lång när han vet att GTA 5 ligger och vänta på honom. Stackarn!
 
 
 

Tips

Ett tips ifrån mig som älskar rosetter ;)
 

Dagens Egoboost!

 

Hemmakväll

Jag är barnsligt förtjust i Sly-spelen. Därför tvingar jag min sambo att spelar med mig. Hihihihi ;) Jag tror inerst inne att han tycker det är rätt underhållande också om inte annat så kan han ju roa sig med att se mig spela. 

MÄTT OCH BELÅTEN!

Avnjutit middag på Zorbas. Avslutar med kaffe, choklad och paj. Nu behöver jag inte mat på en hel vecka. MINST! Känns som jag måste rullas ut ifrån resturangen.

Mannen som talar med katter

Det är tur att Hampus har någon som tar hand om honom när inte jag kan.
 

Studentfesten

 
Kvällens film.
Perfekt för en fredagkväll då man är trött och skratta åt allt. Kändes som en svensk variant på en "American Pie-komedi". Handligen utspelar sig på 90-talet, ett stort plus för mig som älskar det årtiondet. För fredagsnöje är denna filmen helt perfekt men är du ute efter en film som kommer att få höga betyg av filmkritikerna så är det inte denna du ska se. Min kväll var i alla fall räddad!

Vad har jag gjort för att förtjäna rosor? Det måste varit någonting bra :) 
 

Dagens Egoboost!

 

Hej fredag!

 
Jag hade helt missat att det var fredagen den 13:e. Men det kan ju kanske förklara min försovning imorse. Jag försover mig ALDRIG! Om vi fortsätta att vara skrockfulla så kan försovningen har att göra med att det ligger en svart katt och sover i min säng. Jag kanske skulle spottat tre gånger över axlen innan jag gick och la mig. Svarta katter för ju otur med sig ;) Hahahaha!
Nej skrock är inget för mig. Jag tror att denna fredagen kommer att blir grym. För det bestämmer jag nu!

Yes

 
Folk kommer att glömma vad du har sagt och vad du har gjort, men aldrig vad du har fått dem att känna!
 
 

I wonder

Min vecka har än så länge varit tung och framför allt idag har det varit kämpigt. Men jag lever kära läsare och kommer snart tillbaka. Förmodligen redan imorgon, måste bara hämta lite ny kraft :)

.......

Jag blir så j*vla förbannad, illamående och kan verkligen inte förstår hur världen fortfarande kan se ut såhär på tvåtusentalet. 
 
Läs artiklen på METRO HÄR
 
 

Somebody kill me please!

Insåg precis att jag har två veckor ifrån helvetet framför mig. Hur fan ska man överleva? Kan vara att jag är väldigt grinig idag och att jag klara det galant och trots allt så fyller jag år under dessa dagar. Men just nu så känns det bara som att:
 

......

Vem behöver småbarn?
Jag torkar både skit och spya efter våra katter istället. Jag hoppas att man får något på mors dag av de små kräken! Tveksamt...

Söndagsutflykt

Det blev en riktig familjhelg. Blandade bilder ifrån dagen.:
 
 

Sista varma helgen?

Idag är vi i Abodaklint. Nu ska här bestigas utsiktstorn. Trots att jag lär drabbas av svindel.

En kväll på Öland

Igår spelade vi fantasigolf i Färjestan. Frusterande att man hade glömt bort det hela sommaren, det är ju verkligen jättekul och kan gå precis hur som helst.
Lillasyster och jag
Här står vi som inte lyckats ta oss ut på banan ännu ;)
Vart tog bollen vägen?
Svår bana för alla utom mig :) 
 
Slutade på andra plats så jag är helt klart nöjd. Systerns pojkvän Mikael knep första platsen. 

Snart :)

 
Oj vad jag har längtat!

:)

Alla människor förtjänar någon som berättar det här för en varje dag!  Tack för vänner, famillj och kärleken!
 

Yeeeah baby

That´s how we roll 

Trångt på altanen

Ju mindre stjärterum dessto mer hjärterum...
Eller? 
 

Kompishäng

Äntligen fredag och med sol dessutom. Millan och jag har rastat varandra på Ekuddens minigolfbana. 
Millan skrämde alla pensionärerna när hon lyckades få in hela två hole-in-ones. Hahahaha :)
Såhär nära var jag en hole-in-one. Hmmmm...... 

Morning glory

Tidig fredagsmorgon och jag roar mig med att rita i imman :)
 
 
 

Usch!

 
Det pågår en ständig kamp mellan insekterna och mig på våran uteplats. Just nu står det 2-0 till de äckliga spindlarna på altanen. Jag valde att gå in istället för att ta upp striden.

Stronger harder

Nu jevlar ska jag bli stor och stark :)
 

RSS 2.0