Måndag


Trick or treat?
Hihihihi Hampus dit godis ligger risigt till :)


Bakfull?


Idag är det nog många som känner sig så här ;) Men inte jag inte! Jag ska iväg och träna. Oj så hurtig man kan vara, hahahaha :)


Vintertid


Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan?


Här nere flyter vi alla....


I sann halloween-anda så sitter vi och kura ihop oss framför Stephen King´s It ( Det ).
Läskigt!


Halloweenutstyrsel


Hampus och jag skulle bli skitsnygga som Bonnie & Clyde.


Fika



Marknadsmunkar hos mormor och morfar


Hösten är här


Det har redan gått tre veckor sedan vi slutade skolan och jag har fullt upp hela dagarna. Hur nu detta gå till? Idag ska vi på höstmarknad i Torsås med mormor och morfar och ikväll ska vi till svärfar och Åsa på middag.
Fullt ös - medvetslös? Hehehehe näe riktigt så illa är det inte. Men gick miste om ett träningspass idag, få försöka trycka in ett imorrn på förmiddagen. För nu ska jag bli ordentligt fit!


Rekommenderas!


Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann

Fick denna boken i födelsedagspresent och håller på för fullt och läsa den och än så länge så älskar jag verkligen berättelsen. Hörde också att denna skulle bli film :) Den få jag isf inte missa!


Tvinfo


Det blev tillslut en ny tv:e igår. Såhär såg den ut på elgigantens hemsida.
Vilken bild och vilket ljud, vi är jättenöjda :)


RIP!


Hej då tv:n!
Vi har haft många fina minnen tillsammans.


Hahahaha


Är det ett dåligt tecken när bärningsbilarna förföljer oss varje gång vi använder bilen? Som gamar förföljer ett döende djur i öknen!


No phone


Idag ha jag lämnade in min telefon. Har varit lite småfel på den enda sen jag köpte den men har inte fått tummen ur r*ven förrens nu. Så nu kommer jag att vara mobillös i några veckor. Undra om det är bra eller dåligt? :P


Tre apor


Titta vad Hannah lämnade kvar här igår kväll. Man kanske skulle lära sig att dricka vin bara för att ;)


På tv


Just nu: Gossip girl.
I love it!


Saturdag night


Igår kväll/natt var jag med Hannah på Söderport. Ett musikcafe/bar här i Kalmar. Vi lyssnade på favoriterna Danny Ryan & The Snapshots, bandet där min fästman spelar i. Jättemycket folk och härlig stämning.
Lite dåliga mobilbilder:


Äntligen!

Har varit utan internet hela eftermiddagen och är måttligt iretad på tele2!!! Deras internet fungera aldrig! Finns ingen som är gladare än jag att vi sa upp abonemanget. Bara 3 månader kvar.....

:)


Idag är dagen som jag nått min drömvikt :) Upptäckte det idag när jag och bästa Hannah var på gymmet och jag ställde mig på deras våg. Känns mycket bra och ännu bättre känns det att jag lagt ett mycket hårt gympass bakom mig :) Det har börjat bli lättare att gå till gymmet igen, ta inte emot lika mycket.

Hade lite ont i halsen imorse och känner mig lite vissen nui, hoppas INTE jag håller på att bli sjuk. Skulle verkligen orka med det just nu.


Dagens outfit


Höst


Rasta Isak :) Självklart skulle det börja regna.......


Oppsss!


Glömde min Red Bull i frysen för två dagar sen och imorse så saknade jag den. Den såg inte allt för rolig ut när jag äntligen hittade den. Botten var nära sprängningsgränsen ;) Hahahaha!


Tisdagskväll


Nu är det dags för Desperate Housewives och min onyttighetskväll.
Det finns inte mycket som slå chips och dip och föresten så har jag ändå varit duktig och tränat idag! Känner mig extra duktig eftersom jag i stort sett höjde på alla maskinerna. Kommer nog få ordentligt med träningsvärk. Men det är det värt.


Dom finns på riktigt!


Timon och Pumba alias Marlene och Hannah ;)
I löööve them!


IKEA



Lunchat med familjen Frid-Sjövill. Testade på rödspättan för bara 39 kr. Jag gillade den :) Det se ut som att jag har färgat håret mörkare på bilden. Men så är inte fallet kära läsare jag har bara blött efter hårtvätt ;) Det tar flera timmar för mitt hårsvall att torka. Om vi köpte nåt på Ikea? Nja, en sänglampa blev det. Spara pengar till sängramen och gavlen som vi ska köpa.


Dresscode


Mormors päls har numera flyttat hem till mig. Den behöver dock vädras ur lite har ju hängt på vinden ett x antal år och så behövs ett skärp till den. 


Söndagsnöje


Lugn helg


Lördagskvällen tilblringade jag hemma hos Cicci och Fredrik och det bjöds på bakad potatis och amerikansk äppelpaj. Vi spelade favoritspelet Med andra ord och Kim testade på sitt nya skumma objektiv, därav bilderna.


Citat


“if you don’t love me at my worst you don’t deserve me at my best”
 /Marilyn Monroe


Fredagsmys


Nostalgivandring


Kommer precis hem ifrån en höstpromenad i mina gamla trakter. Här lekte jag som barn och grillade och drack när jag var tonåring. Men var större allting kändes på den tiden.
Mysigt var det i alla fall :)

Skällbyskogen.

Domarringar ifrån järnåldern


Shopping


Eftermiddagen har tillbringats på Modehuset med Hampus och syster. Jag tyckte att Hampus var värd ett par nya byxor när han varit så duktig och gått ner hela 11 kilo sen i somras. Vi hittade två par och syrran hittade lite kläder också. Jag? Jag köpte ingenting alls. Här måste sparas pengar :/


Nya Rosengård?


Berga Centrum idag.


Bye bye


Nu har vi äntligen sagt upp rubbet hos Tele2. Dom som känneer oss vet att vi inte haft ett riktigt fungerande internet/telefon de senaste fyra åren så det ska bli skönt att slippa iretera sig på det längre. Historien kan göras mycket lång men efter att ha köpt tre olika roter och dom fortfarande påstår att det är där felet ligger och inte hos dom så byter jag hellre. Skulle gjort det för länge sedan. Nu bli det bredbandsbolaget med snabbare internet och flera tv-kanaler :)


Torsdagsmorgon


Satte ut lite bröd till fåglarna vid deras fågelbad. Både mat och bad, lyxigt ;) Det är så mysigt att ha dom utanför köksfönstret och så ha katterna någonting att titta på.


Berga C i lågor!


Bildena är tagna ifrån aftonbladet och barometern

I natt brann stora delar av Berga Centrum upp. Vilket var väntat och bara en tidsfråga efterom det har anlaggs runt tio bränder runt Berga den senaste månaden. Bilder och filmer som vänner och bekanta lagt ut dominera just nu på facebook även nyheterna rappotera om det. Vad tycker jag om det här? Ja det är nog inte tryckbart.........

Ska upp och titta på förödelsen när min sambo vaknat till.


Onsdag


Jag har redan hunnit gå på ett basmöte på arbetsförmedlingen, gud vad deprimerande, styrketräna på Actic och käkat macka nere i hamnen. Så vad ska man hitta på resten utav dagen? Det är ju jättefint väder ute!


Powerwalk


Precis hemkommen efter en timmes rask promenad genom stan. Känner mig riktigt duktigt. Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför alla mina favoritserie om gå på tv:e ikväll :)
Det är jag värd!


Jag vs Ville


Jag har det hårt och svårt här hemma som ni säkert förstå ;)


Första dagen som arbetslös


Efter att vi varit och skrivit in oss på arbetsförmedlingen så "firade" vi det med att köpa smörgåsar ifrån Lotsen och sätta oss i hamnen. Jag tog en med lax och skagen och Hampus körde på rostbiff och potatissallad. Mysigt hade vi med höstregnet smattrande emot bilrutorna :)


My secret window


Nya köksgardiner


God morning!


Idag var det Hampus tur att fixa frukost.
Italienskt lantbröd blev det :)


Kalas


Min svägerska Julia har fyllt år så hon bjöd på hembakad chokladtårta.
Riktigt mumsigt var det ;)


God morgon!


I morse fick jag för mig att jag skulle baka scones och överaska min käre fästman :)


FÄRDIGUTBILDAD


Ja, det är precis som rubriken säger.
 Jag har klarat av min utbildning till CNC-operatör. Fy fan vad jag är bra :D


Jag i ett nötskal


Ordjakt


Min sambo och jag bruka avsluta dagen  med att utmana varandra i Worldfeud. För ni som inte vet vad Worldfeud är så är det som sällskapsspelet alfapet fast i mobilen. Liggandes brevid varandra i sängen med mobiltelefonerna i högsta hugg och helt uppslukade utav spelet så se vi nog rätt roliga ut. Hahaha :) Sen somnar man gott efter en riktigt hård ordmatch, vill jag lova! 
När spela du Worldfeud?


Säongspremiär


Desperate Housewives season 8

Ikväll har två av mina favoritserie säsomgspremiär så måste försöka trycka in dom emellan allt pluggande. Kan iofs behöva en paus ifrån allt läsande inför morgpndagens prov.
Nån mer som ska se dessa två godbitar ikväll?

Americas Next Topmodel season 16


Pluggkväll



Bara 4 dagar kvar i skolan. Tiden har verkligen gått snabbt! Vi har ett Skärande B-prov att klara av innan dess så nu kommer det bli lite bloggande och mycket pluggande tills provet är klart. Riktigt svårt verkar det vara så önska mig lycka till :)


.......


Lördagsmys med sambon, katterna och den här rullen.


Skördefesten 2011

Efter att bakfyllan hade lagt sig så åkte vi över till Öland och strosade runt på skördefesten. Vilket kanonväder och mycket fint att kika på. Tog lite kort ifrån Eriksöre så att ni läsare också få er ett smakprov.


Dresscode


Öland, here I come!


Fredagskväll

Fest hos Daniel med en mycket trevlig mix av människor och djur ;) Vi käkade varm korv och spelade spel. Daniel fyller snart 25 år så vi firade honom. Lyckad kväll :) 


RSS 2.0