Mannen som talar med katter

Jag får känslan av att katterna har saknat husse. Hade dom fått bestämma så hade han förmodligen aldrig fått gå till jobbet. 

Måndag

 
 

Bästa lördagsnöjet

Det blev en shoppingdag på HM. Behövde uppdatera gaderoben med lite baskläder. Jag har fått en liten crush på vippiga kjolar så fyllde på med det också. Kommer blir mycket fint med den blommiga nu till våren. Den svart börjar jag med på en gång :)
Wohoooo känslan av nya kläder är oslagbar!

Slut på veckan

Den här veckan gick verkligen fort. Det är ju redan fredag och då som sig börs så ska vi har lite hederligt fredagsmys, Vilket passar utmärkt eftersom vi köpt det här fina serveringsfatet idag. Så tacos står på kvällens meny. Det blir inte mera spännande än så men så har man ju varit uppe sen fem imorse...

Harmoni sökes

 
 
Det gäller att hitta balansen i livet.
Så att livet inte bara är timmarna på lönespecen eller att vardagarna bara är en lång väntan på helgen. Att hösten och vintern inte bara är en sträcka till sommaren och värmen. Man måste fylla dagarna med liv inte livet med dagar. Det är lätt att säga men svårare att leva efter. Livet känns ibland som en enda lång väntan. Alla dagar som gick inte visste jag att det var livet som gick...
 
Nyckelordet är balans. Jag jobbar på det just nu.
Några tips?
 
 

Godmorgon världen!

 

Drömma om sommaren

 
 
Jag trivs inte i det här gråa. Jag behöver värme, sol, klänningar och färglada drinkar. Sommaren 2014 du är så efterlängtad. Skynda dig hit! 
 
 

Mumma!

Söndagsmiddag och semlor ute på landet. Nu är jag så mätt så jag kommer inte behöva någon annan mat på en vecka minst. Så blir det när man har en mormor som lagar så god mat :)
 

Tack älskling!

Bortglömd är jag inte ;)

Alla ♥ dag

 

 

Dagens Barometern

Fin fin recension i dagens tidning
 
 

Club Dedication

Lördagen spenderade vi med bandfamiljen på Hotell Witten. Härligt som alltid. Så här kommer lite bilder ifrån kvällen. Dom är lånade ifrån diverse folk som var där:
Logenhäng på Witten. När det fortfarande gick städat till och vi bara har kaffe i kopparna ;)
Det serverades Utmärkta pilsner - jo jag tackar!
Det sjungs upp backstage
Miss Ellie and the Snapshots 
On stage
Kändisar på dansgolvet
Slut som artister? Hahaha ja!
 

My life need a soundtrack

 
Jag misstänker att min musikspelare i mobilen lider av schizofreni. Förvirrande - ja! Men jag får helt enkelt bara gilla läget. Ena stunden är jag en popprinsessa för att i nästa stund ögonblick bli en råpunkare. Glamrockare vs gansterrappare. Hårdrockare som plötsligt sadlar om till irländsk folkmusiker. Dunkande housemusik som övergår till en riktigt mäktig powerballad. Ja det är spännande nästan jämnt. 

Video for cats

Om mina katter få bestämma så ska alla filmer innehålla fåglar.
Tips för uttråkade innekatter:
 
 
 

Färdigjobbad för idag

Säga vad man vill om vädret men alla träd är fantastiskt vackra just nu. Mer rimfrost åt folket!
 

Pepp pepp pepp

Nu tänker jag köra lite egentid på gymmet. Några nya övningar och höjning på vikterna väntar mig idag. Så imorgon så räknar jag med ordentlig träningsvärk.
 
Men jag vill ju ge er läsare lite inspiration också så här kommer tre hemmaövningar för dig som har tränat ett tag och vill utmana dig själv lite. Upprepa dessa 2-3 grr i snabb följd. 
 

Burpees

Gör såhär: Gå ner på huk, i med händerna på utsidan av dina fötter, hoppa bakåt med fötterna, gör en armhävning, hoppa tillbaka till hukposition och gör slutligen ett upphopp. Håll tempot. 

 Armhävningar med bensträck

Gör såhär: Kom ner på golvet och gör en armhävning på fötterna, samtidigt som du lyfter ett sträckt ben. Börja om och byt ben. 

Plankan med bendrag

Gör såhär: Kom ner i plankan (stöd mot underarmarna och tåspetsarna, håll kroppen rak och spänd som en planka) Lyft upp vartannat ben. Försök att inte tippa åt något håll. Låt bålen hålla balansen.

 
 

True friendships never ends

Ikväll har vi haft finbesök av långväga gäster. Enda ifrån England. Sanna och hennes Craig är på besök i Sverige en vecka så nu får vi verkligen passa på att ha kvalitetshäng med de bästa. Det är inte så ofta att tillfälle ges eftersom det till vardags ligger en hel ocean emellan oss. Men inom en snar framtid så kommer avståndet förhoppningsvis att krympa, rejält! kan knappt vänta men den som väntar på nåt gott...Tills dess så håller  vi ställningar här hemma. 
Tack för en mycket trevlig kväll my loves♥
Såhär glada är jag och Millan att vår älskade Sanna var hemma igen.
Hampus och Craig var lika glada dom. 
 
 
 
 

Wohoooo

En löneförhöjning sitter aldrig fel. Även om jag inte kommer kunna bada i pengar så är det i alla fall något. Sämre kan man ju har det en måndagmorgon. Bra start på veckan. Hoppas att den fortsätter i samma stil.
 
 
 

:)

Hahahaha säkert sant i mitt fall.

Världens godaste muffins?

Om man är morgonpigg som jag så kan man passa på att baka. Dock bakade jag så häftigt så min antika elvisp blev överhettad och är numera i himmeln. Rest in peace. Men chokladmuffins, riktigt kladdiga sådana blev det. Nu är jag redo för fika...

RSS 2.0