Life is a battelfield

Fattar inte ens varför jag tar åt mig längre? Varför låter jag det göra mig ledsen? Ingen som älskar dig på riktigt vill att du ska känna dig som skit.........det är vad jag har lärt mig i alla fall!


Grrrr

Varför går alltid alla tekniska prylar sönder någon vecka efter att garantin gått ut? Känns som om dom gör det bara för att jävlas.....daaaaah !!!!


Hahahahahaha



Jag älskar bra reklam :)
Vilket 99 % av all reklam på tv:e INTE är.
Men denna är en riktig pärla


IKEA


Såhär såg min inköpslista ut idag :)





Kiss kiss



Visst är det riktigt hot med röda läppar?! Jag har precis klickat hem ett riktigt rött läppstift!  Det är lika snyggt till vardags som till fest, och piggar verkligen upp den lilla svarta ;)





Söndagsmys



Nu är jag proppmätt efter att ha käkat taccos hemma hos Cissi och Fredrik. Till maten så tittade vi på Sherlock Holmes. Det är andra gången jag ser den, en mycket bra film som jag verkligen rekommendera. Robert Downey JR är ju inte helt fel att titta på heller, ögongodis ;)


Dagens outfit



har lite överseende med att jag är ordentligt bakis på bilden...hahahaha.
Nu ska jag iväg och käka bakfylle-taccos med en gäng kompisar.
Lovely :)


On the top of the world

Tror ni att jag hade skitskoj igår? Svar: JAAAAAAAAAAAAAAAA





I love you girls

Fint avslut på sommaren med tjejerna imorgon. Tjejkväll med förfest och sen Danny Ryan & The Snapsshots på Sandra. Oj oj vad taggad jag är :)


Shopaholic ;)

Efter ett stenhårt träningspass på gymet så har jag inhandlat lite höstkläder på Gina Tricot. Behövde som tur var inte betala allting själv, Hampus fick öppna plånboken lite han med :) Han är för snäll min fästman.


Tunika 149 kr


Kjol 199 kr


Skjorta ( min var dock röd-svart ) 199 kr




Skärp 129 kr


Boktips



De oskuldsfulla -Kristina Jones, Celeste Jones & Juliana Buhring

Tre systrars skakande berättelse om sin
uppväxt i den religiösa sekten Familjen
och om deras flykt från detta liv

Jag har fått låna denna boken utav Cissi, som tyckte att den var bra, så nu ska jag ge den en chans. Började läsa den igår.


Torsdag


 



Idag har jag promenerat på Stensö ut till udden och Vasastenen med Hampus, pappa och Isak :)


H2O



Har börjat med att dricka vatten igen, ska bli 2 liter vatten om dagen, behöver verkligen rensa ut både det ena och det andra ur kroppen. Sitter en stor lapp på kylskåpet som påminner mig att ta vattenflaskan istället för exempel läsken ;) Under tonåren drack jag vatten till allt och hade rätt fin hy för att vara i puberteten så nu tänkte jag försöka komma tillbaka till det plus köra på med mina B 75 vitaminer och zinktabletter ( för hyn dom också ).
Dock tror jag att dom har ger mig lite biverkningar med yrsel och stickningar ( som en allergisk reaktion ) om jag inte tar dom tillsammans med mat. Har sökt massor om det på internet men inte hittat någon annan som haft samma problem.......


Buskatterna

 
Ville tycker om att titta på tv:en


Sigge är alltid lika oskyldig, tycker han


Dress for success


Idag har jag äntligen inhandlat en väska. Det blev denna väskan ifrån HM den är dock mycket snyggare i verkligheten. Det blev även en vit spetströja med axelvaddar, hittar dock ingen bild på en sådan så det får ni se senare. Mycket nöjd med mina köp :)
Suttit på fyra kök och lunchat och fikat med Hampus och kära Sanna.
Lovely!


Just another monday



Nu sitter jag på landet nämre bestämt i gräsgärde hos mormor och morfar. Jag har försökt att sola lite idag, fast man känner i luften att hösten är påväg, och så har vi tvättat den lille bilen :) Kunde behövas hahaha......nu ska vi äta lite kvällsmat *mums*
Ikväll tänkte vi kolla på den nya Twilight-filmen, har ju sett dom andra och läst alla böckerna så det är väl bäst att ge denna en chans också. 


.....



Det finns så många olika Marlene. Jag vet inte vem jag vill vara.


Minigolf





Åldersnoja?



Jag har levt i 9468 dagar. Inte konstigt att man känner sig gammal. 
Hahahaha ;)


Fredagskväll



Nu gick min käre fästman för sitt första provpass.
Hoppas det går bra för honom. Ska försöka hålla mig vaken tills han kommer hem.


Träningstorkan är slut :)



Har haft en träningstorka på 18 dagar nu, det ska dock tilläggas att jag varit sjuk i nästan 14 dagar,  men idag så kände jag mig tillräckligt frisk för att åka iväg och träna igen. Så härligt :) Hade dock gått upp ett halv kilo drygt men mitt midjemåttet var detsamma. Mitt mål är att ca 4 cm och 2 kilo till ska bort. Men två besök i veckan på gymmet ska nog göra susen. Sen jag började på Natilius har nästan 15 cm i midjan och 6 kilo försvunnit :)
Och sen drygt ett halvår tillbaka så har jag och Hampus börjat att äta efter tallriksmodellen och framför allt börjat att laga våran mat själva. Inga fler köpeköttbullar här inte ;)

Dagens lunch:




Kan avsluta det här inlägget med att det smakade mycket gott :)


Filmkväll



Jag har i tidigare inlägg nämnt att jag läst en faktabok om Jack Uppskäraren. Läste klart den idag så tänkte fira det med en film inom samma ämne. Dock näms denna filmen i boken och den är baserad på en av dom mer underhållande myter om morden och vem mördaren var. Så man få ta det med en nypa salt ;)
Nu ska det laddas upp med chips och dip, Johnny Depp är alltid sevärd. En av våran tids bästa skåderspelare ju.


Förälskad



Jag älskar Hampus så mycket. Vi kommer att få ett sååå bra liv tillsammans.
Det vet jag ;)


......

Det blir inte mycket bloggande när man är sjuk men nu tror jag att jag äntligen är på bättringsvägen. Hosta fortfarande hela nätterna men febern har försvunnit. Dock har jag smitat min älskade Hampus. Känns inte så bra eftersom han ska provjobba 2 grr denna veckan. Stackarn :( Hoppas att allt löser sig med tabletter och att vi båda bli friska snart så vi hinner njuta av de sista sommardagarna. Inte många kvar nu :S Tiden gå fort när man ha roligt.


Happy moment?



Idag damp det ner ett brev ifrån skolan ner i brevlådan. Äntligen!
Så till hösten så blir jag och Hampus studenter igen. Det ni ;)


Sanna 20 år

Detta firades med en förfest i det rosa huset ute i skogen och sen blev det en natt på stan.
Sanna fick en vattenpipa med tillbehör så jag tror att hon blev mer än nöjd ;)
Idag har jag ingen röst kvar. Bra? Dåligt?
Vet inte, men febern är kvar....



!!!!!

Jag har inget tålamod att vara sjuk.........suck suck suck

Synd om mig


En sjukdom härjar just nu för fullt i min kropp *snyft* Ligger och funderar på vem som smittat mig.....den jävlen skulle jag vilja ha ett allvarligt snack med !!!!!


Torsdag var det idag ja

Nu ska vi snart iväg och spela minigolf med Cissi och Fredrik. Har proppat i mig massor med tabletter för jag är sjuk :S Usch orkar inte med och vara det. Vill ju fira Sanna på lördag. Men hoppas på tillfriskning innan dess.
Ikväll ska Hampus på utbildning igen så jag ska ha en riktigt slappkväll med chips och dip :P 
Mums, längtar redan.


Underbara Öland








Fredagsnöje





I fredags var jag och Cissi och kikade på Danny Ryan and the snapsshots på Stora Rörs hamnkafe.


Tonight is the night


Ikväll blir det en runda till Stora Rörs hamnkafe och käka lite och titta på Danny Ryan and the snapsshots som spela på kafets scen. Stadsfesten får vänta tills imorgon, ska bara in en snabbis til lstan men med helt andra ärrende innan det bli öland.


Big no



Ingen Rix Fm Festival för mig ikväll. Men lika glad är jag för det :P 
Det blir nog ett besök på stadsfesten på lördag istället.




Glad?


Torsdagsbrunch



Idag har jag brunchat med Hampus och Sanna på Café Gamla Lotsutkiken. Härligt med uteservering när solen skinner och Kalmarsund och Grimskär ligger bara ett stenkast bort :)
Här kommer en bild ifrån förra sommaren när jag var där på besök :P


Boktips

Ikväll har vi varit och ätit på Ming Palace med min familj. Mycket gott och buffe är alltid uppskattad då man får äta hur mycket man vill :)
Nu kommer lite boktips. Nämligen Glenn Gustaf Lauritz Anderssons Jack uppskäraren kriminalfall och legend. Som jag läste ur en recission; Inte bara för dem som är intresserad av makabra mord, utan för att det dessutom är ett mycket tankeväckande stycke socialhistoria.
Har plöjt mig i genom halva boken och gillar än så länge det jag har läst. Mycket foton, polisrappoter, kartor och ritningar att frossa i. Dock lite otäck.


Tomorrow

Imorgon ska Hampus på en jobbinterjuv. Spännade :)

Vart tog sommaren vägen?

Kan man ju fråga sig? Brukar ju vara som varmast och finast i augusti....men icke!!! Hampus och jag sitter och planera vart vi ska åka på för minisemester i år. Köpenhamn, Visingsö, Gösteborg osv.....aja vi få se.
Känner ingen insperation alls att blogga när det är såhär....


Family Guy-marathon




Reglen alla deltagare var tvungen att följa var att dricka vid varje sidospår i avsnitten.....mycket alkohol blev det


RSS 2.0