Fotograferingar 2009











20 april, Skällbyskogen 




9 september, Öland





Usch!

Finns det något värre än präktiga människor med absolut noll sinne för humor? Och ironi vad är det?
SUUUUCCCCK !!!


......



Idag är jag helt förälskad i våra nya påslakan ifrån H&M Home. Våriga och framför allt snygga! jag sover som en prinsessa i dom :)
Bäst att får i sig lite frukost, träning med Sanna snart. Gud vad snygg jag kommer vara till beachen 2010.
I like ;)


Tisdag

Jag avundas de paranoida; de tror på allvar att folk bryr sig om dem.


Måndagsbekymmer

Det är något som lever i min papperskorg under diskbänken i köket.

Igår rensade jag och min man linneskåpet och slängde massa gamla handdukar, sängkläder osv. dom flesta som känner mig vet att jag är städ - och kontrollfreak enda ut i fingerspetsarna så när Hampus slänger saker på golvet så blir jag galen. Så för över ett år sedan så händer säkert något liknande;

Hampus kommer hem en fredag och slänger sina arbetskläder och ryggsäck på golvet. Jag blir galen och upplyser honom om att kläderna hör hemma i tvätten och inte på mitt nystädade golv. Ryggsäcken ska inte användas förens på måndag så den ska tömmas och försvinna ur min åsyn. Hampus orkar inte riktigt med att tömma ryggsäcken just nu så han gömmer den lite smidigt i linneskåpet där den får ligga fram tills igår.

I ryggsäcken hittar vi en smörgås, om man nu ens kan kalla det de, en mycket läbbig smörgås. Usch ! På ett år så har den förvandlats ifrån en smörgås till en ny art......ett ting. Hahahaha
Jag lovar att den ligger under diskbänken och smider planer på hur den ska kasta sig över mig nästa gång jag öppna skåpsdörren för att slänga någonting. Huaaa hemska tankar. Tror ni att smörgåsar kan vara hämndlystna? Ska nog inte producera något skräp förens Hampus kommer hem. Bäst så !

Nej då jag är inte paranoid

.......

Här kommer ett rätt ointressant inlägg. Har hänt en del i veckan som varit men vill inte riktigt dela med mig utav det just nu.....men jag återkommer.

Jag har nog haft den lugnaste helgen på mycket länge. Har inte haft lust att göra någoting alls faktikst, har varit så anti allting det senaste veckorna, däremot så har jag/vi hunnit träffa massa folk. Har våldgästat Hannah *mohahahaha* och gett henne en lektion i orkideskötsel. Något som jag är bra på. Mina föräldrar med Isak, syskonen Frid och Hannah har varit här på besök också. Så lite socialt umgänge har det blivit. Lugnt och skönt  :) Men nästa helg då blir det fest.

P.S Har fått en ny kamera så jag kan åter igen falla in i min roll som gängets mingelfotograf. Hallelujah D.S

Sol, underbara sol



Idag har mormor varit på besök hela dagen. Vi har vårstädat lite här hemma. Fräscht :)
Jag älskar min mormor, hon är den bästa <3
Imorgon ska jag sola på altanen, underbara vår!


Beroende framkallande spel :)



Det har blivit mycket spelade utav Age of empires 3 på senaste tiden. Måste vara mästare på det nu ;) Men jag vill har fler campigan och fler banor.....hahahaha ja jag är arbetslös och har på tok för mycket tid över. Men skoj är det......spelet alltså :)


Nu slutar jag !

Kan man säga upp sig ifrån livet? Arbetsvillkoren i mitt liv är helt åt helvete och rent ut sagt omänskliga. Så efter klokt övervägande så slutar jag....


Torsdag



Idag har jag och min karl varit och provat utbudet på cafet som min syster jobbar på :D Det blev ett klart godkänt på både lunchen och fikat. I morse så kom vårat efterlängtade duvpar tillbaka ifrån utlandsvistelsen och inspekterade enbusken på våran altan. Dom har bott där varje vår/sommar sen vi flyttade in i lägenheten. Sett en del duvungar ifrån ägg till vuxen fågel under åren :) Duvparet kommer alltid runt den 20 mars och är defenitivt ett vårtecken varje år. Halelluja sommaren är inte så långt borta !!


Vårdepressionen?



 Verkar som det.....suck


Tidig start på veckan

Idag var jag uppe med tuppen :) redan efter klockan sex. Vad ska man egentligen göra uppe så tidigt? Jag hade iofs att göra idag. Körde min stackars för tillfället handikappade fästman till vårdcentralen. Där blev det konstaterat att han hade en stukad fot. Så nu är han så ynklig så ;) och bäst av allt är att han är ett lätt offer för mig. Gud vad det är roligt att retas. Hihihihi !!!

Men gäsp vad trött jag är hur ska jag orkar hålla mig vaken till Svenska Hollywoodfruar och Boston Tea party?


Underbara helg



Igår var den årliga traditonella melodifestivalstittande som jag, Hampus och Tommy har. Sen har vi lite gästartister varje år ;) Jag glömde inte att köpa ballonger i år. Credit till mig :) Mycket rolig kväll igår med ballongkrig och målande utav lokalkändisar på ballongerna. Hihihi !!

Gud vad intesägande låt som vann melodifestivalen . Som vanligt vann fel låt och nej det kommer går skit i Oslo för oss. Om så mitt liv hängde på det så skulle jag inte kunna nynna på vinnarlåten ifrån igår. Då är det illa....riktigt illa. Inte sjöng hon och särkilt bra heller, jag tror iofs att det berodde på att hon var nervös, mycket skakigt framträdande. Nej usch och fy helt menlös låt !

Men det var bara min åsikt.
Själv hejade jag på; Timoteij och Salem Al Fakir och typ alla andra utom just vinnarlåten.

Nehe nu ska jag käka lite frukost och forsätta på denna lovely helg. Idag blir det simhallen med vännerna.


Bio



Igår kväll var jag, Hampus, Sanna och Millan på bio. Alice i Underlandet blev det. Jag tyckte att filmen var helt klart godkänd. Mycket vacker film med massor med smådetaljer att skratta åt :)
Rekommenderas som fredagsnöje!


Tvkväll




Ikväll är det mitt favoritpogram Desperate Housewives. Jag älskar verkligen den serien. Gaby och jag har vissa personlighetslikheter ;) Hahahaha.........så ikväll kl 21:00 så vet ni vart ni har mig med chips, dip och cola :D Men det är okej jag ska träna med Sanna imorgon så då får man synda.
Hihihihi


:)




Har fått hem hm katalogen idag så här ska bläddras. Var på tok för seg att skicka efter den så jag får inte nhjuta utav den förens nu, fy på mig. Är redan kär i ett bäddset som jag ska försöka få Hampus att köpa till mig ;) Hihihi





Ikväll är det ju säsongspremiär på Hollywoodfruar igen. Det ska bli skoj. Maria Montazami är ju så mysig :D


Helgen

Det har varit fullt upp i snart en vecka nu därför inga blogg inlägg. I förra veckan så varvade jag möten med illamående. Mådde konstant illa i 3 dagar. Har ingen aning om varför och nu har det slutat. Det är ju huvudsaken så nu forkar vi inte mera i det. Tyvärr blev träningen lidande så nu har jag en del att ta igen denna veckan. Det påminde mig att jag ska skicka iväg ett sms till Sanna.....nu direkt....check!



I fredags så var jag ute med dom gamla kompisarna och en del nya på Olearys :) Förfesten var hos Emely och Dennis. Mycket trevlig men ack så kall kväll. Måste göras om snart igen - gammal kärlek rostar aldrig.
Delade gamla minnen och gjorde en del nya. I like :)


På lördagen så blev det förrutom en präktig baksmälla en melodifestivalskväll Andra Chansen hemma hos oss. Tommy och Lollo kom på besök med chips och cola :) Lite planering inför nästa helgs final. Lite fantasier om vindmaskin och glitter, hahaha, men ballonger ska jag köpa så vi kan vifta med dom *smile* Säger jag varje år men i år ska jag faktikst komma ihåg det.
I söndags så var vi hos mina kära morföräldrar på landet. Underbart :)
Och det bäst av allt är att våren äntligen är påväg.


SOOOL



Underbart med sol, äntligen :)
Våren är påväg och som vi alla vet allt är bättre på våren !


Tv-vår



Igår insåg jag att det är massor med säsongspremiärer på tv-pogram denna månaden så jag satte mig och knåpade ihop en lista s¨å att jag inte skulle missa någonting. När jag skrivit den klar så började jag asgarva och skämmas lite för mig själv. Marlene allvarligt du dör inte om du missa något......hahahahaha!


RSS 2.0