......

Vi satt och diskuterade om lite ditt och datt här hemma och då kom ämnet skitsnack upp. Skitsnack i sig kan såra men vi kom fram till att det sårar ännu mera när vänner inte försvara en när det snackas skit om en. Det gör mera ont. Gjorde misstaget att ställa en "vän" emot väggen och undra varför denna inte försvarat mig när jag blev påhoppad verbalt. Fick inget svar men vi har inte hört sen dess och då kom jag på att jag kan ju inte kräva att folk ska ta mig i försvar utan det ska väl ändå komma helt naturligt om man är riktiga vänner? Det gör det för mig i alla fall om någon jag bryr mig om blir påhoppad. Sånt gör mig ännu mera arg än om dom snacka skit om mig. Ingen är taskig emot mina vänner för då få dom med mig att göra!
Sen har vi ju den andra kategorin utav sk vänner som gärna berätta för mig vad skitsnackaren har sagt om mig och som känner sig som en jättefin vän eftersom just denna återberätta allting för mig. Detta är rätt så ointressant för mig för det som är det mest intressanta är vad just vännen sa till skitsnackaren när den snackade skit om mig. Men då kommer det alltid fram att den sa ju absolut ingenting! Ja det är just det som är problemet! Suck!

Tacka vet jag när vänskapen är enkel, sann och rak.

Kommentarer
Postat av: valentina

Hejsan!

För en vecka sen blev jag medlem på ett fantastisk hemsida! Man tjänar pengar på din blogg även om man inte är en storbloggare! Jag har somsagt bara varit medlem i en vecka och har redan tjänat nästan 5000 kronor! I min blogg förklarar jag hur du blir medlem och hur du gör för att kunna börja tjäna dina pengar! Kika in på denna länken!

http://valentinaberglund.blogg.se/2012/january/jag-har-tjanat-nastan-5000-pa-en-vecka.html#comment

Kramis på dig!

2012-01-20 @ 22:13:52
URL: http://valentinaberglund.blogg.se/
Postat av: josefine

bra skrivit & fin blogg du har. :)

2012-01-21 @ 10:18:49
URL: http://kycklingbomb.blogg.se/
Postat av: Ch

Bra skrivit!



Hur mår du? :)

2012-01-21 @ 20:05:52
URL: http://tigernalle.blogg.se/
Postat av: Selena

cool blogg :D

2012-01-21 @ 22:38:27
URL: http://p

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0