Läsarfråga

Jag har sedan drygt en vecka börjat använda äppelcidervinäger. Dricker ett glas utspätt med vatten innan middagen  och använder det även som ansiktsvatten morgon och kväll. Ska även testa det till håret. Men nu skulle jag vilja veta av er kära läsare om vad ni har för efarenheter av just äppelcidervinäger?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Används ofta som en "gå ner i vikt" produkt eftersom det ger en mättnadskänsla.... eller snarare tar bort lite av hungerkänslan. men smakar skit. Visste inte att det kunde vara bra för håret.

2012-10-14 @ 12:28:23
Postat av: Anonym

Har läst lite på internet nu om äppelcidervinäger och det kanske är bra för hud och hår. Skriv sen vad du tyckte.... men borde inte håret lukta rätt mycket... eller ska man ta schampo efteråt??

2012-10-14 @ 12:33:38
Postat av: Felicia

Äppelcider-vinäger får du vara försiktig med. Jag håller på att skriva en bok om den okända men mycket vanliga magsjukdomen då 40% av befolkningen är drabbade. Det finns andra sätt att hålla vikten/ gå ner i vikt. Jag kan hjälpa dig. Slutar du med äppelcider-vinäger går du upp lika fort som du går ner samt att du kan få problem med magen vi för stor konsumtion. Dock ska jag testa för håret. Tack för tipset :)

2012-10-14 @ 14:44:10
URL: http://felicialiljegren.com
Postat av: Elsa Blom

Jag har druckit det precis som du för hört att det ska typ rena kroppen eller något? Men slutade för jag tyckte det smaka så vidrigt. Men att man kan ha det i an
ansiktet och håret har jag aldrig hört. :)

2012-10-16 @ 08:26:19
URL: http://elsablom.devote.se
Postat av: Malin F

Både dricker och har äppelcidervinäger till håret. Det är lite av ett mirakelmedel :)

2012-10-17 @ 11:01:43
URL: http://www.xn--ppelcidervinger-zkbm.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0