För det är jag värd

Den efterlängtade lönen kommer in på kontot imorgon. Den är inte stor och nästan allt ska gå till räkningshögen, men lite shoppning på hm.se blev det ikväll. En kavaj ifrån rean och en kofta ifrån deras höstkollektion. Man kan inte alltid köpa klänningar och high heels, som är så typiskt mig, utan lite basplagg också. Paketet kommer nästa vecka, längtar!

Kommentarer
Postat av: Chrissie

H&M hade en himla massa fint :) Längtar också efter lönen så man kan höstshoppa lite :)

2012-09-25 @ 16:55:17
URL: http://jinxedchrissie.blogspot.com
Postat av: Jenna

Hejhej! Nu tävlar jag ut ett jättefint blommigt mobilskal för Iphone 4/4s på min blogg. Det är jättelätt att vara med och tävla, och även om du inte har en Iphone 4/4s kanske du har någon vän som du kan ge det till om du blir den lyckliga vinnaren? ;)

Här har du en länk till inlägget: http://expectations.blogg.se/2012/september/tavling-vinn-ett-blommigt-mobilskal.html

Hoppas du vill vara med! :)
Kram!

2012-09-25 @ 20:16:33
URL: http://expectations.blogg.se
Postat av: Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-09-26 @ 08:18:23
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0