Middagstips

 
Pasta med kräftstjärtar
4 portioner
  • 500 g pasta
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 hackad rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • 340 g kräftstjärtar på burk
  • 1 citron, finrivet skal
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk peppar
Gör så här:
 
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Värm crème fraiche, rödlök och dill i en kastrull. Häll i de avrunna kräftstjärtarna och smaka av med citronskal, salt och peppar.Blanda pastasåsen med pastan och servera direkt.

Tips:Pimpa pastan med färsk spenat, vitlök och chili.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0